Harjoitukset ovat maanantaisin klo 17:30 suurmäentien tatamilla 1. Kevään harjoituskausi alkaa 16.1. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Family-jäsenyys on tarkoitettu vanhemmille ja lapsille (5-7 v.), jotka haluavat harrastaa yhdessä.

Mukaan: Vesipullot sekä sisäliikuntaan sopivat vaatteet.

Hinta: Seuran jäsenmaksut ovat aikuiselta 80 € ja lapselta 30 €. Jäsenmaksu kattaa Suomen Taidon harrastajalisenssin. Lisäksi seura suosittelee sinua hankkimaan vakuutukset, jotka voit hankkia esimerkiksi SuomiSportista (136 € / aikuinen / vuosi ja 39 € / lapsi / vuosi). Muista ilmoittaa jäseniksi sekä vanhempi että lapsi. Oman jäsenmaksusi eli aikuisten jäsenmaksun voit maksaa myös ePassin avulla. Etsi Kuopion Taidoseura ePassi-palvelusta, valitse Jäsenmaksu kevät- tai syyskausi. Molemmat harjoittelukaudet maksetaan samaa maksuluokkaa käyttämällä. Maksusi kohdistetaan aiempien maksujesin perusteella kuluvaan tai seuraavaan harjoituskauteen. 

Kuopion Taidoseura käyttää jäsenhallintaan Suomisport-palvelua. Tällä Youtube-videolla on on ohjeistettu tilin luominen Suomisport:iin.

Lisää tietoa Taidosta

Suomen Taidon verkkosivustolta voit lukea lisää Taidosta. Asiaa löytyy enemmänkin mutta voit aloittaa esimerkiksi seuraavista aiheista:

Kategoriat: Ryhmät